Spareribs 3-2-1 

Zoals ik zullen veel mensen in een restaurant de spareribs vaak van de kaart verkiezen. Het viel me altijd al op dat er veel verschil in kwaliteit te proeven was. Uiteindelijk was ik er van overtuigd dat ik dit zelf ook makkelijk moest kunnen maken, en niets was minder waar. Het is zelfs helemaal niet moeilijk maar het vergt veel tijd, geduld en probeersels. Uiteindelijk ben ik op een recept gekomen waar ik toch eigenlijk altijd op terugval omdat iedereen er positief over is. Bekijk hier het recept.

BBQ BAAS roti spareribs

Ook nu weer een spareribs recept maar compleet iets anders dan hierboven. Een echte klassieker die ik zelf heb ontwikkeld en je likt je vingers er bij af. Het gaarproces op de bbq is iets minder ingewikkeld dan bij de 3-2-1 methode maar het vergt wel meer voorbereidingen in de eigen keuken. Deze zul je niet in een restaurant op de kaart tegenkomen, dus ik zeg maken! Bekijk hier het recept.

Kip aan het spit

Ik denk als de meeste mensen denken aan kip van de bbq, dat zij denken aan de befaamde bierkippen. Onwijs lekkere kip low and slow bereid op een blik bier. Als ik eerlijk ben dan vind ik een kippetje van het spit of de roadkill chicken toch echt lekkerder. Daarom hier dus een recept om een heerlijk kippetje van het spit te maken.